Blog

Hoera, de nieuwe website van Eden Interieur is een feit! Eden Interieur bestaat bijna 10 jaar en in die tijd hebben wij veel mooie projecten gerealiseerd. Van het geven van tips tot een totale make-over van een groot accountantskantoor. Het is allemaal superleuk om te doen. Hoe fijn is het als mensen zeggen dat zij zich nu echt thuis voelen in hun eigen huis of als men met plezier naar kantoor gaat omdat het voelt als een warme deken?! Ik zal u op dit deel van de website op de hoogte houden van de projecten.

Andere Artikelen

5 May 2019

OPEN HUIS 10-JARIG BESTAAN!

Feest bij Eden Interieur!! Op 15 mei bestaat Eden Interieur 10 jaar! Om dit te vieren bent u welkom op ons open huis op vrijdag 10 mei van 16.00 - 20.00 uur en zaterdag 11 mei van 11.00 tot 16.00 uur. Komt u met ons proosten? U kunt dan sfeer proeven in ons huis dat tevens onze "showroom' is. U kunt (door mij gemaakte) schilderijen kopen en..... wij introduceren ONZE EIGEN VERFLIJN!! WELKOM!!