Blog

Eden Interieur is dealer van Carte Colori en Vestingh Paints & Crafts.  Iedere week bestellen wij kalkverf, krijtverf en de mooiste lakverven voor onze realties. En... we hebben onze eigen verflijn! Bij Vestingh Paints & Grafts hebben wij 24 prachtige kleuren gemaakt. Heel mooi in Lab Eco Paint, een matte muurverf, klasse 1 schrobvast en in een sterke Mat Lak Waterbased. Ben je nieuwsgierig naar de kleuren en wil je graag advies? Ik laat het je graag zien, we hebben grote stalen gemaakt die jij kan lenen. Zo kan je goed zien wat lichtinval doet op welke muur dan ook.

 

Andere Artikelen

22 April 2020

Eden Interieurbouw

Het is herfst! Als de zon schijnt en je hebt tijd om een boswandeling te maken dan is de herfst geweldig maar als het regent, waait en vroeg donker is dan hoor je een hoop gemopper om je heen. De herfst is dus de ideale tijd om je huis warm en sfeervol te maken.