Blog

Tsjonge jonge, wat hebben we dit jaar al veel verf verkocht. Emmers vol kalkverf, krijtverf en de mooiste lakverven zijn geleverd. En zoooo leuk: we hebben onze eigen verflijn! Bij Vestingh Paints & Grafts in Bussum hebben wij 24 prachtige kleuren samengesteld. Als je dit jaar verf besteld bij de Vestingh profiteer je van 10% korting als je de code 10%edeninterieur invult. Ik zou vandaag nog op de website kijken als ik jou was. Ben je nieuwsgierig naar de kleuren en wil je graag advies? Ik laat het je graag zien. Maak gerust een, uiteraard vrijblijvende,  afspraak. (en vergeet onze raambekleding, timmerwerk op maat en verlichting niet)

Andere Artikelen

5 May 2019

Herfst!!

Het is herfst! Als de zon schijnt en je hebt tijd om een boswandeling te maken dan is de herfst geweldig maar als het regent, waait en vroeg donker is dan hoor je een hoop gemopper om je heen. De herfst is dus de ideale tijd om je huis warm en sfeervol te maken.