Herfst!!

Het is herfst! Als de zon schijnt en je hebt tijd om een boswandeling te maken dan is de herfst geweldig maar als het regent, waait en vroeg donker is dan hoor je een hoop gemopper om je heen. De herfst is dus de ideale tijd om je huis warm en sfeervol te maken. Vaak is het met een paar kleine ingrepen al zo gezellig dat iedereen zo snel mogelijk naar huis komt. Kijk eens naar de kussens op je bank, wat voor kleur hebben ze en van welk materiaal zijn ze? Leg ze op zolder tot het voorjaar en koop warme, zachte kussens (of alleen covers). Een paar plaids, kaarsjes, kopje herfstthee (of lekkere port), speculaas ét voilà!! Gezelligheid. Lukt het je niet of heb je weinig tijd? Ik kom je graag helpen! P.s. ondernemers: Dit geldt ook voor jouw bedrijf!!

Andere Artikelen

17 December 2018

Blog

KALKVERF, KRIJTVERF, KRIJTLAK, LAB ECO PAINT etc. etc. Ben je nieuwsgierig naar de kleuren en wil je graag advies? Ik laat het je graag zien. Maak een, uiteraard vrijblijvende,  afspraak.