Thuis!

Hoe is het nu met jou? Het coronavirus heeft de wereld de afgelopen maanden in zijn greep gehad en we zijn er nog niet vanaf. Ik hoop dat jij en de mensen die je dierbaar zijn, gespaard blijven! We zijn met z'n allen meer thuis dan ooit en dan zie je dingen die in het hectische leven van een poosje terug niet eens opvielen. De gordijnen moeten vervangen worden, die kleur op de muur ben je zat of de plinten zouden nu eindelijk moeten worden geverfd. Wellicht heb je daar nu meer tijd voor en dan ben je bij ons aan het juiste adres! Het kan ook zo zijn dat je een bedrijf hebt en je medewerkers thuiswerken, is het dan nu niet hét moment om je kantoor, kantine of welke ruimte dan ook op te frissen? Bel of mail gerust voor advies of om verf te bestellen.

Andere Artikelen

17 December 2018

Blog

KALKVERF, KRIJTVERF, KRIJTLAK, LAB ECO PAINT etc. etc. Ben je nieuwsgierig naar de kleuren en wil je graag advies? Ik laat het je graag zien. Maak een, uiteraard vrijblijvende,  afspraak.