(Kalk)verf

Vooral kalkverf is favoriet bij veel van onze klanten maar ook van o.a.krijtverf, krijtlak, zijdemat lakverf en vloerverf hebben we inmiddels honderden (misschien wel duizenden) liters verkocht. Vele huizen zijn daardoor omgetoverd tot warm thuis met een prachtige, rijke, sfeer. Eden Interieur is al 10 jaar trotse dealer van Carte Colori verf.

Bij onze leverancier Vestingh Paints & Grafts kunnen wij vrijwel alle soorten en merken voor u bestellen. Een prachtig eigen product van dit mooie bedrijf is de LAB Eco Paint. Een matte, klasse 1 schrobvaste verf, ideaal voor alle ruimtes waar je de muur wilt kunnen schoonmaken. Bijvoorbeeld de hal, keuken of kinderkamer. Eden Interieur heeft 24 kleuren samengesteld voor deze fantastische verf en is verkrijgbaar onder de naam edeninterieur, ook in een Mat Lak Waterbased. Het mooie is dat voor iedere 5 liter verkochte verf 1 kind van drinkwater wordt voorzien. Niet alleen je huis wordt mooier maar de wereld ook een beetje.

(Kalk)verf Gallerij

Andere projecten

ratio

Eden Interieurbouw voor uw timmerwerk!

Timmerwerk op maat. Wie wil dat niet? Een standaard kast kan heel mooi zijn maar hoe gaaf is het als een bijvoorbeeld een televisiekast, boekenkast of badkamermeubel op maat gemaakt is. Het lijkt alsof het er altijd al geweest is en kan worden aangepast aan al uw wensen.
ratio

Projectinrichting

Uw bedrijf is een plek waar u misschien nog wel meer tijd doorbrengt dan thuis. Het is belangrijk dat u en uw werknemers zich er prettig voelen. Dit bevorderd de productiviteit en zal het bedrijf alleen maar ten goede komen. Eden Interieur kan eraan bijdragen van uw kantoor, winkel of werkplaats een plaats te maken waar iedereen zich welkom voelt.
ratio

(Vouw)gordijnen

Vele huishoudens in onder andere. Veenendaal, Ede, Lunteren, Barneveld en Bunschoten mochten wij voorzien van gordijnen en vouwgordijnen. Van stijlvolle taft tot stoere linnen. Wij leveren de stoffen en het atelier maakt er de mooiste raambekleding van. U bent van harte welkom om de mogelijkheden te bekijken en bespreken!
ratio

Meubelstoffering

Kent u dat? Die oude bank ziet er niet meer uit maar zit nog zo lekker? De stof van de eetkamerstoelen is versleten maar de stoelen zelf zijn nog prima? Waarom laat u deze niet opnieuw bekleden?
ratio

Verlichting

Verlichting is erg belangrijk. Zowel voor de sfeer als voor (lees)comfort. Een goed lichtplan is daarom een must!
ratio

Verkoopstyling

Naast ondernemer ben ik assisent-makelaar en weet ik als geen ander wat een koper wel of niet wil zien. Graag help ik u de puntjes op de I te zetten en uw huis zo te presenteren dat een kandidaat alleen nog maar daar wil wonen.