Meubelstoffering

Ken je dat? Die oude bank ziet er niet meer uit maar zit nog zo lekker? De stof van de eetkamerstoelen is versleten maar de stoelen zelf zijn nog prima? Een geweldige fauteuil op marktplaats gezien? Waarom laat je deze niet opnieuw bekleden? Een nieuwe hoes of strak gestoffeerd, alles is mogelijk! Gun je meubilair een tweede leven. Een goede stof, kleurvast, kreukvrij, trendy, tijdloos, Eden Interieur kan het leveren! Laten we samen eens kijken naar de mogelijkheden! Ook voor meubelstoffering kun je terecht bij Eden Interieur.

 

Meubelstoffering Gallerij

Andere projecten

ratio

Eden Interieurbouw voor uw timmerwerk!

Timmerwerk op maat. Wie wil dat niet? Een standaard kast kan heel mooi zijn maar hoe gaaf is het als een bijvoorbeeld een televisiekast, boekenkast of badkamermeubel op maat gemaakt is. Het lijkt alsof het er altijd al geweest is en kan worden aangepast aan al uw wensen.
ratio

Projectinrichting

Uw bedrijf is een plek waar u misschien nog wel meer tijd doorbrengt dan thuis. Het is belangrijk dat u en uw werknemers zich er prettig voelen. Dit bevorderd de productiviteit en zal het bedrijf alleen maar ten goede komen. Eden Interieur kan eraan bijdragen van uw kantoor, winkel of werkplaats een plaats te maken waar iedereen zich welkom voelt.
ratio

(Vouw)gordijnen

Vele huishoudens in onder andere. Veenendaal, Ede, Lunteren, Barneveld en Bunschoten mochten wij voorzien van gordijnen en vouwgordijnen. Van stijlvolle taft tot stoere linnen. Wij leveren de stoffen en het atelier maakt er de mooiste raambekleding van. U bent van harte welkom om de mogelijkheden te bekijken en bespreken!
ratio

(Kalk)verf

Een mooie kleur op je wanden en houtwerk is dé basis voor je interieur. Al 10 jaar is Eden Interieur trotse dealer van Carte Colori. Daarnaast leveren wij vrijwel alle soorten verf van verschillende merken via Vestingh Paints & Grafts. Eden Interieur heeft daar zelfs een eigen kleurlijn samengesteld.
ratio

Verlichting

Verlichting is erg belangrijk. Zowel voor de sfeer als voor (lees)comfort. Een goed lichtplan is daarom een must!
ratio

Verkoopstyling

Naast ondernemer ben ik assisent-makelaar en weet ik als geen ander wat een koper wel of niet wil zien. Graag help ik u de puntjes op de I te zetten en uw huis zo te presenteren dat een kandidaat alleen nog maar daar wil wonen.