Eden Interieurbouw voor uw timmerwerk!

Eden Interieur kreeg zoveel opdrachten voor timmerwerk op maat dat wij, (timmer)man en ik, besloten een nieuw bedrijf op te richten en dat is een VOF geworden. Vanaf nu bent u ook van harte welkom bij Eden Interieurbouw!! (Timmer)man is meerdere dagen per week beschikbaar om zijn passie werkelijkheid te maken en u te voorzien van het mooiste timmerwerk op maat!

Eden Interieurbouw voor uw timmerwerk! Gallerij

Andere projecten

ratio

Projectinrichting

Uw bedrijf is een plek waar u misschien nog wel meer tijd doorbrengt dan thuis. Het is belangrijk dat u en uw werknemers zich er prettig voelen. Dit bevorderd de productiviteit en zal het bedrijf alleen maar ten goede komen. Eden Interieur kan eraan bijdragen van uw kantoor, winkel of werkplaats een plaats te maken waar iedereen zich welkom voelt.
ratio

(Vouw)gordijnen

Vele huishoudens in onder andere. Veenendaal, Ede, Lunteren, Barneveld en Bunschoten mochten wij voorzien van gordijnen en vouwgordijnen. Van stijlvolle taft tot stoere linnen. Wij leveren de stoffen en het atelier maakt er de mooiste raambekleding van. U bent van harte welkom om de mogelijkheden te bekijken en bespreken!
ratio

Meubelstoffering

Kent u dat? Die oude bank ziet er niet meer uit maar zit nog zo lekker? De stof van de eetkamerstoelen is versleten maar de stoelen zelf zijn nog prima? Waarom laat u deze niet opnieuw bekleden?
ratio

(Kalk)verf

Een mooie kleur op je wanden en houtwerk is dé basis voor je interieur. Al 10 jaar is Eden Interieur trotse dealer van Carte Colori. Daarnaast leveren wij vrijwel alle soorten verf van verschillende merken via Vestingh Paints & Grafts. Eden Interieur heeft daar zelfs een eigen kleurlijn samengesteld.
ratio

Verlichting

Verlichting is erg belangrijk. Zowel voor de sfeer als voor (lees)comfort. Een goed lichtplan is daarom een must!
ratio

Verkoopstyling

Naast ondernemer ben ik assisent-makelaar en weet ik als geen ander wat een koper wel of niet wil zien. Graag help ik u de puntjes op de I te zetten en uw huis zo te presenteren dat een kandidaat alleen nog maar daar wil wonen.