Verkoopstyling

Naast ondernemer bij Eden Interieur ben ik assisent-makelaar en weet ik als geen ander wat een koper wel of niet wil zien. De woningmarkt is grillig en op dit moment worden veel huizen snel verkocht. Als een huis iets langer te koop staat denkt men tegenwoordig al gauw dat “er iets mis mee is”. Onzin want je moet je nog steeds onderscheiden. Jouw huis moet een thuis worden voor de kopers maar als zij niet kunnen visualiseren kan het langer duren voordat jouw huis van eigenaar verwisselt. Graag help ik met verkoopstyling om de puntjes op de I te zetten en jouw huis zo te presenteren dat een kandidaat alleen nog maar daar wil wonen. Dus ook voor verkoopstyling staat Eden Interieur klaar.

Verkoopstyling Gallerij

Andere projecten

ratio

Eden Interieurbouw voor uw timmerwerk!

Timmerwerk op maat. Wie wil dat niet? Een standaard kast kan heel mooi zijn maar hoe gaaf is het als een bijvoorbeeld een televisiekast, boekenkast of badkamermeubel op maat gemaakt is. Het lijkt alsof het er altijd al geweest is en kan worden aangepast aan al uw wensen.
ratio

Projectinrichting

Uw bedrijf is een plek waar u misschien nog wel meer tijd doorbrengt dan thuis. Het is belangrijk dat u en uw werknemers zich er prettig voelen. Dit bevorderd de productiviteit en zal het bedrijf alleen maar ten goede komen. Eden Interieur kan eraan bijdragen van uw kantoor, winkel of werkplaats een plaats te maken waar iedereen zich welkom voelt.
ratio

(Vouw)gordijnen

Vele huishoudens in onder andere. Veenendaal, Ede, Lunteren, Barneveld en Bunschoten mochten wij voorzien van gordijnen en vouwgordijnen. Van stijlvolle taft tot stoere linnen. Wij leveren de stoffen en het atelier maakt er de mooiste raambekleding van. U bent van harte welkom om de mogelijkheden te bekijken en bespreken!
ratio

Meubelstoffering

Kent u dat? Die oude bank ziet er niet meer uit maar zit nog zo lekker? De stof van de eetkamerstoelen is versleten maar de stoelen zelf zijn nog prima? Waarom laat u deze niet opnieuw bekleden?
ratio

(Kalk)verf

Een mooie kleur op je wanden en houtwerk is dé basis voor je interieur. Al 10 jaar is Eden Interieur trotse dealer van Carte Colori. Daarnaast leveren wij vrijwel alle soorten verf van verschillende merken via Vestingh Paints & Grafts. Eden Interieur heeft daar zelfs een eigen kleurlijn samengesteld.
ratio

Verlichting

Verlichting is erg belangrijk. Zowel voor de sfeer als voor (lees)comfort. Een goed lichtplan is daarom een must!